Retraites

 • VOL - Heart Connection
  21 mei 13:00 – 28 mei 17:00
  Ibiza
  In Heart Connection ontdek je welke patronen je ongemerkt in de weg laat staan om jezelf onvoorwaardelijk te accepteren en je volledig open te kunnen stellen voor anderen. Hierdoor ben je in staat om in al je relaties (nog) meer vrijheid, spontaniteit, diepgang en verbondenheid te ervaren.
 • Heaven on Earth
  za 08 okt.
  Ibiza
  08 okt. 13:00 – 15 okt. 17:00
  Ibiza
  Deze retraite is een vervolg op Sacred Wisdom en alleen toegankelijk voor oud-deelnemers van deze retraite.
 • Sacred Wisdom
  za 22 okt.
  Ibiza
  22 okt. 18:00 – 28 okt. 22:00
  Ibiza
  In Sacred Wisdom maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met de natuurwetten en spirituele principes die van invloed zijn op ons als mens, waardoor je in staat bent om (nog) bewustere keuzes te maken en in co-creatie een leven te creëren dat je lief is.
 • Vision Quest
  za 05 nov.
  Órgiva
  05 nov. 19:00 – 11 nov. 22:00
  Órgiva, 18418 Órgiva, Granada, Spanje
  In de Vision Quest maak je – onder onze deskundige begeleiding – een innerlijke zoektocht naar je diepste drijfveren en verlangens (je eigen inspiratie- en energiebron) waardoor je gevoel van richting, passie, levenslust en zingeving sprongsgewijs toeneemt!
 • Couples Retreat
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Ibiza
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Ibiza
  Deze retraite dient als een Apk voor je relatie. Een programma dat je inspireert om nieuwe dingen over je partner te ontdekken, om je bewust te worden van de gevoelens, wensen en dromen van de ander. Maar ook om je diepgaander dan ooit met je partner te kunnen verbinden.