Ons team

John-NIeuw.png

John Schrederhof

Met passie, liefde en bezieling begeleid ik een aantal van de Zelfbewust Retraites, in de wetenschap dat ze een zeer positieve en blijvende invloed hebben op het leven van de deelnemers. Mijn ervaring in de afgelopen 22 jaar (in het werken met ruim 20000 mensen uit 28 landen) zet ik in om de retraites te ontwikkelen en te creëren.

Alies Zijlstra

Ik voel me dankbaar dat ik bij mag dragen als facilitator bij de prachtige diepgaande retraites van Zelfbewust Academy, zoals ‘Heart Connection’ en ‘Home to myself’. Met al rond de 20 jaar ervaring begeleid ik mensen met mijn liefde, aandacht en toewijding.  Mijn begeleiding kenmerkt zich met name door ‘Holding the space’, een veilige open omgeving creëren, waarin iedereen de ruimte ervaart om zichzelf te kunnen zijn en zichzelf verder te ontwikkelen.  

Anouk

Anouk Smulders

Met veel overgave en commitment faciliteer ik tijdens de Vision Quest. Ruim 10 jaar begeleid ik groepen en individuen in persoonlijke groei- en effectiviteit. In mijn begeleiding combineer de meest krachtige technieken uit persoonlijke coaching, ademwerk, lichaamswerk en yoga zodat er ideale omstandigheden zijn voor jouw persoonlijke transformatie. De volgende mooie stappen op jouw pad, daar doe ik het voor. 

RoundPhoto_Nov062020_223213.png

Gerdien Jansen

Samen met Alies Zijlstra faciliteer ik de retraite ‘Home to myself’. Ik voel me een verbinder, luisteraar en verteller. Ik houd ervan mensen te inspireren, te begeleiden in hun proces van bewustwording en biedt graag veiligheid en een open, liefdevol hart om te luisteren en reflecteren. Al geruime tijd begeleid ik groepsprocessen tijdens retraites. Het liefst in de natuur. Daar voel ik me thuis, net zoals ik me bij Zelfbewust Academy thuis voel.

Michelle Groot

Michelle.png

Ik ben een ervaren en toegewijde regressietherapeut die in mijn werk verschillende therapievormen en technieken inzet. Tijdens de Sacred Wisdom en Beautiful Release vervul ik een coachende rol. Mijn liefde voor de mens bracht me tot werken met de ziel, contact maken met ons diepste zijn en dat wat ons wezenlijk drijft. Ik volgde daartoe opleidingen op het gebied van regressie- en reïncarnatietherapie, EMDR, systemisch werken, intuïtieve ontwikkeling en yoga.

Ferdi.png

Ferdi Rienties

Mijn specialisatie en passie is de Integrale massage. Het is een holistische benadering voor bewustwording en heling van lichaam en geest. Door middel van een ontspanningsmassage breng ik eerst het lichaam in een staat waarbij de spanning en stresspunten voor mij en de deelnemer voelbaar worden. Ik zet dan mijn intuïtie en ervaring in om de juiste dieptemassage te geven, gecombineerd met ondersteuning in ademhaling en coaching.

 

Heidi

Heidi Hessing

Het is mijn missie om mensen vanuit hun innerlijke kracht meer in contact te laten komen met hun ware natuur. Bij zelfbewust retraites faciliteer ik Back to Nature, een inspirerende en avontuurlijke retraite waarin juist dit centraal staat. Ik heb ervaring op het gebied van (persoonlijk)leiderschap en (team)coaching en zet hierbij graag de natuur in als kompas.

 

Onze coaches hebben 15 tot 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij zelfzorg, bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei