za 05 nov.

|

Órgiva

Vision Quest

In de Vision Quest maak je – onder onze deskundige begeleiding – een innerlijke zoektocht naar je diepste drijfveren en verlangens (je eigen inspiratie- en energiebron) waardoor je gevoel van richting, passie, levenslust en zingeving sprongsgewijs toeneemt!

Vision Quest

Tijd & Locatie

05 nov. 19:00 – 11 nov. 22:00

Órgiva, 18418 Órgiva, Granada, Spanje

Over het programma

Als we in contact staan met onze verlangens – onze intrinsieke motivatiebron – benaderen we ons leven pro-actief en handelen we vanuit enthousiasme, vertrouwen, en doorzettingsvermogen. We staan vitaal en vol in het leven, zijn in staat om gefocust en doelgericht te zijn, maken zaken af en weten weerstanden doeltreffend het hoofd te bieden.

Maar als we in een levensfase zijn beland waarin we ons ongemerkt vooral focussen op anderen of ons laten leiden door de angst om te falen, dan geven we onze kracht weg. Dat uit zich o.a. in een gebrek aan motivatie, innerlijke kracht en zelfdiscipline. De prijs die we daarvoor betalen is dat we zowel het contact met de passie in ons als de jus van het leven verliezen; het vuur in ons dooft.

In de Vision Quest maak je – onder onze deskundige begeleiding – een innerlijke zoektocht naar je diepste verlangens, je eigen inspiratie- en energiebron. Tijdens deze reis ontdek je wat er tot op heden in je weg heeft gestaan om je leven te leiden vanuit vertrouwen, passie en levenskracht. Stap voor stap versterk je je innerlijk leiderschap en leg je de basis voor een leven dat je lief is. Je wordt je bewust van wat je kunt doen of laten om op koers te blijven en om in integriteit te leven met wie je werkelijk bent. Aan het eind van je Vision Quest heb je een beeld gecreëerd van een toekomst die je nog niet eerder zo helder hebt gezien. Een beeld dat je als een blauwdruk kunt gebruiken voor een toekomst die je van moment tot moment vormgeeft: door de keuzes die je maakt en de acties die je neemt. Deze visie ondersteunt je om op zelfs in de meest chaotische situaties in je leven, je richting te kunnen bepalen en vertrouwen en steun te kunnen ervaren. Maar ook om jezelf blijvend te bevrijden uit de greep van het verleden.

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Anouk Smulders

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 1970 euro, incl. alle verblijfskosten en 3,- donatie aan dream4kids, exclusief reiskosten. Indien je ons verzoekt jouw /een bedrijf te factureren, dan is dit bedrag excl. BTW.