za 22 okt.

|

Ibiza

Sacred Wisdom

In Sacred Wisdom maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met de natuurwetten en spirituele principes die van invloed zijn op ons als mens, waardoor je in staat bent om (nog) bewustere keuzes te maken en in co-creatie een leven te creëren dat je lief is.

Sacred Wisdom

Tijd & Locatie

22 okt. 18:00 – 28 okt. 22:00

Ibiza

Over het programma

Stel je voor dat je je bewust zou zijn van de natuurwetten voor creatie en de universele principes voor spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Dat je helder voor ogen hebt, hoe deze wetmatigheden je leven van moment tot moment beïnvloeden. Welke impact zou dat op je leven hebben?

Één ding is zeker: we zouden een veel beter begrip hebben waarom bepaalde keuzes die we in ons leven maken tot voorspelbare resultaten leiden. Inzicht in deze wetten verhoogt namelijk ons inzicht in het oorzakelijke verband tussen keuzes en consequenties: als ik een fles uit mijn hand laat vallen, dan valt die op grond omdat de fles onderhevig is aan de wet van de zwaartekracht. Zo is het ook voor veel andere aspecten in ons leven, die aan andere wetten onderhevig zijn. Maar anders dan de wet van de zwaartekracht, leren we deze universele principes niet op school.

In Sacred Wisdom maak je op ervaringsgerichte wijze kennis met deze natuurwetten en spirituele principes. Kennis die als voorloper dient van je toekomstige ervaringen. Vergelijk het met fietsen: dat leer je niet door er alleen maar een boek over te lezen. Maar zou je niet weten hoe een fiets eruit ziet, dan zou je deze niet herkennen als hij voor je neus staat en al helemaal niet weten wat je ermee kunt doen. 

Kennis nemen van de natuurwetten voor persoonlijke en spirituele groei, acceleert je groei en ontwikkeling. Maar het ondersteunt je ook om in je huidige levenssituatie bewuste keuzes te kunnen maken, zodat deze bijdragen aan de vervulling van jouw verlangens. Het biedt je een plattegrond op de weg van wijsheid, liefde en geluk .

In Sacred Wisdom ontdek je deze wetten niet door de hele dag lessen te ondergaan, integendeel. In dit programma ga je zelf op ontdekkingsreis naar deze wetten, waarbij je – onder onze deskundige begeleiding – je huidige levenssituatie gebruikt om deze wetten te ontdekken. Hierdoor ben je in staat om zelf de koppeling te maken tussen de natuurwetten en je persoonlijke ervaringen, waardoor je een groeisprong in bewustzijn, zelfinzicht en wijsheid maakt.

Begeleiders:

John Schrederhof en Alies Zijlstra zullen dit programma begeleiden.

Kosten:

2320 euro, incl. verblijfskosten en 3,- donatie aan Dream4kids, excl. BTW en reiskosten.