za 08 okt.

|

Ibiza

Heaven on Earth

Deze retraite is een vervolg op Sacred Wisdom en alleen toegankelijk voor oud-deelnemers van deze retraite.

Heaven on Earth

Tijd & Locatie

08 okt. 13:00 – 15 okt. 17:00

Ibiza

Over het programma

Als we een ingrijpende en pijnlijke gebeurtenis of fase in ons leven mee- of doormaken (denk aan het verlies van een dierbare, een scheiding, ontslag, faillissement, burn-out, een chronische of ernstige ziekte, een ongeval of blijvend letsel) komen we op een zeker moment op een tweesprong terecht: we kunnen onze emoties die de gebeurtenis teweeg heeft gebracht onderdrukken of ontkennen (met alle consequenties van dien) óf we kunnen ervoor kiezen om ons eraan over te geven, waarmee we onszelf bevrijden van een enorme last.

Als we niet in staat zijn om onze emoties volledig te kunnen ervaren en te verwerken, dan houden we ze in ons lichaam vast en creëren we ongemerkt allerlei patronen, die deze emoties voor onszelf onzichtbaar en onbereikbaar maken. De grootste prijs die we daarvoor betalen is een gevoel van onrust, innerlijke leegte en eenzaamheid. 

Sta jij op een dergelijk kruispunt en ervaar jij het verlangen om het verleden achter je te laten en een nieuwe start te maken? 

Zo ja, dan biedt deze retraite een programma dat je daarbij ondersteunt. Met je deelname creëer je de mogelijkheid om wat er is gebeurd emotioneel te verwerken en een plek te geven, waardoor je innerlijke rust, ruimte en levenslust ervaart. De energie die daarbij vrij komt, kun je gebruiken om een nieuwe start te maken en te bouwen aan een toekomst die je vervult. Wat je daarbij helpt is dat je door je deelname aan dit programma veel meer in contact komt te staan met de behoeften en verlangens die zich van moment tot moment in jou aandienen. Hierdoor ben je in staat om beter voor jezelf te zorgen en diepgaande vervulling in je leven te ervaren.

Begeleiders:

John Schrederhof & Michelle Groot

Kosten: