Het tijdstip wordt later bepaald

|

Ibiza

Couples Retreat

Deze retraite dient als een Apk voor je relatie. Een programma dat je inspireert om nieuwe dingen over je partner te ontdekken, om je bewust te worden van de gevoelens, wensen en dromen van de ander. Maar ook om je diepgaander dan ooit met je partner te kunnen verbinden.

Couples Retreat

Tijd & Locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Ibiza

Over het programma

Je ontwikkelt jezelf in het leven op allerlei vlakken. Enerzijds doordat je daar zelf bewust voor kiest (door het volgen van trainingen of retraites bijv.), anderzijds omdat uitdagingen in je leven je daartoe aanzetten.

Maar jij verandert niet alleen, óók je partnert verandert. En omdat je beiden verandert is het van belang dat je de ander blijft zien, écht blijft zien, ook na vele jaren van samenzijn. Lukt dat niet, dan neemt de spanning of juist de verveling toe en treedt er een gevoel van verwijdering op.

Deze retraite dient als een Apk voor je relatie. Een programma dat je inspireert om nieuwe dingen over je partner te ontdekken, om je bewust te worden van de gevoelens, wensen en dromen van de ander.

Maar ook om je diepgaander dan ooit met je partner te kunnen verbinden en je gevoel van veiligheid, geborgenheid en intimiteit blijvend te verhogen.

Dat laatste kan alleen als je vrijheid en onafhankelijkheid in de relatie ervaart, m.a.w. als je in staat bent om je vanuit vrijheid met elkaar te kunnen verbinden. Tijdens dit programma ontdek je wat je (nog) in de weg laat staan om in de relatie dicht bij jezelf te blijven en je autonomie te waarborgen.

Begeleiders: 

John Schrederhof & Alies Zijlstra

Kosten: