Het tijdstip wordt later bepaald

|

De locatie wordt later bepaald

Back to Nature

Kom in contact met je ‘ware natuur’ tijdens deze retraite die in Zweden zal plaatsvinden waar de natuur en stilte een belangrijke spiegel en coach zal zijn. De combinatie van dit unieke programma en de ongerepte natuur in Zweden, zal je op onnavolgbare wijze inspireren en dichter bij jezelf brengen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Back to Nature

Tijd & Locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Over het programma

Kom in contact met je ‘ware natuur’, tijdens deze retraite die in Zweden zal plaatsvinden waar de natuur en stilte een belangrijke spiegel en coach zal zijn. De combinatie van dit unieke programma, de deskundige begeleiding en de ongerepte natuur in Zweden, zal je op onnavolgbare wijze inspireren en dichter bij jezelf brengen.

In het programma Back to Nature trek je je met een kleine groep deelnemers in stilte terug op een afgelegen en prachtige plek in Zweden. Vrij van de gebruikelijke prikkels, ondersteunt dit programma je om te onthaasten, te verstillen, naar binnen te gaan en weer helemaal in je lichaam en kracht te komen. De natuurlijk omgeving dient daarbij als een belangrijke spiegel in dit programma, waarbij je zowel je belangrijkste kwaliteiten en waarden als ook je grootste valkuilen leert kennen. In dit programma, waarin je de kracht van de eenvoud zult ervaren, wordt je stapsgewijs bewuster van je ware natuur en versterk je je je innerlijk leiderschap.

Begeleiders:

Dit programma zal worden begeleid door twee ervaren facilitators van Zelfbewust Academy.

Kosten

De kosten voor het gehele programma bedragen € 1970 incl. alle verblijfskosten, exclusief reiskosten. Van dit bedrag gaat er € 3,- naar dream4kids, zie de pagina ‘dream4kids’ voor verdere informatie hierover.